Po letnej odmlke sa vďaka dobrým ľuďom vraciame na internet. Ano, boli sme napadnutí a „vypli nás“…možno náhodne, možno cielene. Je to jedno, pretože sme zálohovali články, foto i linky a postupne ich budeme „nahadzovať“ zas do internetového priestoru.

Čo je nového?

Okrem práce so zavesením množstva článkov a fotografií a pridávaním nových článkov bude ešte jedna statická webstránka venovaná Spolku pre šírenie národohospodárskeho rozvoja Slovenska, občianskeho združenia, kde budú stanovy, ciele, informácie a statické osvetové a vzdelávacie informácie z histórie národného hospodárstva Slovenska a zo súčasného stavu, keď už prakticky nemáme slovenskú ekonomiku, ale ekonomiku na Slovensku a pojem národné hospodárstvo má v štatistikách SR a pri správach o ekonomike na Slovensku viac-menej prázdny význam.

Budeme mať vlastnú mailovú adresu a naživo nás môžete počúvať na internetovom rádiu Slobodný vysielač Banská Bystrica v relácii Klub národohospodárov Slovenska. Preto je tu aj ten obrázok Klubu národohospodárov Slovenska na lište dolu – ak naň kliknete, dostanete sa do Archívu relácií Klubu národohospodárov Slovenska a to sme vysielali od 17.septembra 2017 a prvým hosťom bol ekonóm Marian Vitkovič.

redaktor Peter Zajac-Vanka