Myslím, že sme prerazili dno národnej hanby. Viac sa komentovať nedá, stačí čítať iné weby a články a červenať sa v tme za to, čo vyvádza neplodný a zbytočný minister hospodárstva Slovenskej republiky Richard Sulík v Dubaji

Sulíkova ideológia zvíťazila?

„Plánované hospodárstvo sme zrušili už pred tridsiatimi rokmi, o toto sa musia starať firmy“

Overiteľný výrok ministra hospodárstva SR Richarda Sulíka dňa 30.10.2021 v TV správach RTVS o 19:22 h

podarilo sa mu vpašovať svoju ideológiu v v súvislosi s nedostakom papiera do správ štátnej RTVS

DubajSlovakia 2021

„Ak sa chcelo ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky strápniť, podarilo sa mu to ako ešte nikdy predtým. Reakcie, s ktorými sa stretla prezentácia Slovenska v Dubaji, hovoria najlepšie, čo si ľudia myslia o novej „manažérskej“ kvalite. Nápojovým lístkom slovenskej reštaurácie v Dubaji do hĺbky duše urazili tých, čo poctivo a s umením vyrábajú víno, pivo, destiláty. Ich skvapalnený um vyjadrujúci emóciu krajiny, jej chute a vône ocenili na prestížnych medzinárodných výstavách a súťažiach.

To, čo si myslia vinári, pivári a liehovarníci, si páni úradníci za klobúk nestrčia.“

citované z linku článku v Pravde 4.11.2021 https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/606072-expo-v-dubaji-ohrdnute-vino-borovicka/

„Facka nielen vinárom“

Dubaj je fackou slovenskému vínu, ktoré jedinečnou kvalitou, preverenou najprestížnejšími medzinárodnými súťažami, pritiahlo pozornosť k malej krajine veľkého vína. Nielen športovci a automobilový priemysel, ale aj vinohradníci a vinári zdvihli prestíž a sebavedomie Slovenska,“ pripomenul v stanovisku Zväzu vinohradníkov a vinárov jeho prezident Vladimír Mrva. „Expom v Dubaji pretiekol pohár našej trpezlivosti. Naliali sme doň cudzie víno odstrčiac vlastné ako nehodné svojej krajiny,“ dodal.

Sulíkova odpoveď v tomto duchu: „EXPO Dubaj nie je potravinársky veľtrh. Je to výstava slovenských technológií a inovácií. Vodíkové auto a autobus sú len zlomkom slovenských vynálezov, ktoré sa tu otvoria svetovému trhu. Máme v pavilóne aj skvelú slovenskú reštauráciu, dovolím si povedať, že jednu z najlepších, aké som v Dubaji videl. Slovenské nápoje v Dubaji bežne nekúpite, lebo nie sú zalistované, sme príliš malá krajina a nie je tu po nich dopyt. “ – je výsmechom Slovensku a jeho hrdosti na pestovateľské a šľachtiteľské úsilie a úspechy celých generácií vinárov a potravinárov Slovenska. PRETOŽE AJ VO VINÁRSTVE A V GASTRE SÚ TECHNOLÓGIE A TO INOVATÍVNE. SLOVENSKÉ.

Sulíkova odpoveď je odpoveďou darebáka prichyteného pri čine. Otázka „zalistovania“ potravín svedčí o tom, že vôbec nerozumie zahraničnému obchodu a vystavovateľstvu, iba sa skrýva za frázy „tetičiek novináriek“ z bratislavského trhoviska. Na expozície sa vystavované a spotrebované tovary „nezalistujú“ a keďže ide o islamskú krajinu i keď s mierou benevolencie na svetovej výstave, Sulík iba darebácky ignoroval potreby reprezentácie Slovenska.

Spolu s jeho doterajším pôsobením nielen v kauze Dubaj, tento človek patrí na Úrad práce, ktorý chcel tak vehemnetne zrušiť:

1.Slovensko zmeškalo termín zahájenia Svetovej výstavy EXPO 2020 v Dubaji, aj keď na to malo lehotu predĺženú o jeden rok.

2. Slovensko sa prezentuje na EXPE cudzím perím, pretože v skutočnosti nevlastní výrobu automobilov, ani autobusov originál slovenských, ani počítačov a „vynálezy“ nie sú slovenským majetkom, ale ako sám ideológ Sulík povedal, vynálezy sú predsa súkromným majetkom vynálezcov a tie sa vôbec sa nebudú vyrábať na Slovensku.

3.Celý postoj ministra je veľmi nebezpečne cynický a pohŕdavý, keďže si za štátne peniaze zobral na výstavu svoje vlastné dieťa. Toto sa nerobilo ani za „toho komunizmu“…

Ideológ liberalizmu Sulík nech sa vráti na svoju austrálsku farmu a nech už dá ruky preč od Slovenska. Už dávno sme hovorili, že Ministersto hospodárstva je v tejto vláde najzbytočnejším úradom dobre platených štátnych zamestnancov. Teraz už tvrdíme, že tam bašuje podvodník.