Sputnik V pristál. Спасибо, Россия от народа Словакии.

Neviem si predstaviť, čo by sa dalo ďalej do textu písať.

Činy rozhodujú…a ľudia, ktorí tie činy robia. Niekedy je bláznivý husársky kúsok viac ako geopolitické zvažovanie a kalkulácia zameraná na odmenu od tých, čo majú peniaze.

link https://slobodnyvysielac.sk/2021/03/01/matovic-tajne-na-slovensko-doviezol-sputnik-spartan-pristal-v-kosiciach/ a aj úvodný obrázok je prevzatý z wikipedie

„Dva milióny vakcín pomôžu zaočkovať milión ľudí na Slovensku. V priebehu nasledujúcich dvoch mesiacov nám príde milión vakcín, teda pre pól milióna ľudí. Potom následne v máji a júni ďalší milión vakcín,“ povedal Matovič. Ako zároveň dodal, verí, že ruská strana dodrží dohodnuté termíny ako aj dodávané množstvá. „Ak prídu, Slovensko na základe Sputnika V bude môcť zrýchliť očkovanie viac ako o 40 percent,“ vyhlásil premiér.

JE TO V HODINE DVANÁSTEJ

Pretože na Slovensku sa už začali viesť fašistické reči a propaganda by to pekne rozšírila, že ľuďom na dôchodku teraz vakcíny „netreba“, pretože sú ekonomicky neaktívni. Nepoznáme dôchodcu a staršieho občana Slovenska, ktorý by sa nechcel dať zaočkovať vakcínou Sputnik V.

JE TO PRVÁ POMOC

a už tradične, od Rusov. Preto patrí vďaka Ruskej federácii. Ak by nechceli, nedodali by…

Peter Zajac-Vanka, 1.marca 2021